25. oktober 2018
https://www.youtube.com/watch?v=4Nv3CVwpEto
CD Rachel kramer · 24. augustus 2018
De laatste twee jaar stonden voor zangeres Rachel Kramer in het teken van verandering. Ze pakte zichzelf flink aan en het debuutalbum, dat er ruim vijftien jaar lang maar niet kwam, begon eindelijk gestalte te krijgen. Geïnspireerd door o.m. Adele en Dolly Parton werkte Rachel samen met songwriter Hebe Vrijhof aan eigen nummers. De liedjes zijn deels opgenomen in het mekka van de countrymuziek, Nashville (USA)
20. juli 2018
Jordyn Mallory is haar rol aan het voorbereiden voor de theater tour Nashville Night. 29 september starten we in theater Markant te Uden. Met wie kan dat beter als een van de hoofdrol spelers Charles Esten. Hij speelt de rol van Deacon Claybourne in de serie Nashville. Kaartjes zijn ook te bestellen op www.desperado-mp.nl zie agenda:
21. juni 2018
Nieuws Rachel Kramer  · 15. mei 2018
Vandaag is de nieuwe Single en Videoclip uitgekomen.Komen jullie luisteren?
Tickets Theater · 28. april 2018
Tickets zijn nu te bestellen bij: https://www.ntk.nl/voorstelling/nashville-night
SBS 6 TV · 20. maart 2018
Rachel Kramer komt vandaag op TV bij SBS 6 shownieuws. Ze verteld over haar reis naar Nashville haar nieuwe cd opgenomen in Nashville, en de theater show Nashville Night. Gaan jullie kijken ?
Nashville trip · 07. maart 2018
The road to The Bluebird Café The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Jordyn en Rachel waren deze maand in het Bluebird Cafe, in de show vertellen zij u hun ervaringen.
COUNTRY · 27. februari 2018
Nieuw in onze show Jordyn Mallory uit Nashville Tennesse