Nashville Night

The Greatest Country Stars

 

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.

 

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters). De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, is hiervoor zelfs speciaal naar Nederland gekomen.

 

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

Producent: D.M.P Productions

Muzikanten: Jordyn Mallory (USA) (Zang), Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (gitaar), Marcel Fisser (Gitaar), Xander Buvelot (Bas), Micky Fisser (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).

Regie-advies: Kees Meijer   

Titel: Nashville Night

Subtitel : The road to Bluebird café

Genre: Theaterconcert

Duur: 2X 50 Minuten

Pauze: ja

Website: www.nashvillenight.nl

 

Contactpersoon publiciteit binnen uw organisatie: (voor intern gebruik)

Leon Priest

0622510598

leon.piano@home.nl

www.desperado-mp.nl 

 

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/NashvilleNightDMP

 

 

 

 

Jordyn Mallory USA

Jordyn heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.Je kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit "Dirt Road Anthem". 

In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd,en trad ze als gastlid op bij Simon Fullers 'If I Can Dream'-show die op Hulu.com werd uitgezonden, vervolgens deed ze ook nog auditie voor American Idol (seizoen 11) dit werd op de nationale televisie vertoond en beloond met 3 x YES van Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez. Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch, Kip zong met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville het lied werd onlangs uitgebracht op zijn "The Underground "EP. Ze heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en ze heeft de gelegenheid gehad om te schrijven en samen te werken met enkele van de beste topschrijvers van Nashville. 

Nu in 2018 komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT.In de maanden september oktober en november zullen zij in ruim 20 theaters te zien zijn.
Hou dus onze website www.desperado-mp.nl in de gaten.

Kom genieten van dit geweldige talent uit NASHVILLE TENNESSEE.

 

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt.

 

Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.